Nyitak Balon Adat Pabrik Balon Adat Babak Jantung Printing Balon Grosir Logo Adat

Katerangan pondok:

· 100% lateks alam

· Biasana dianggo dinahiasan pésta, sapertosulang taun, orok pancuran, festival, upacara, kawinan jeung muka toko

· Rupa-rupa wangun jeung kelir bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer

· moq: 200kantong

 

Rincian produk

Tempat Asal Cina
Ngaran brand UN.UW

Sertifikasi SGS en71, ASTM

 


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ngaran Produk: Balon logam Kapasitas: 8 ton / dinten
warna: Disaluyukeun Logo: Salaku Desain Anjeun
Pamakéan: hiasan Asal: Propinsi Jiangsu
Pamakéan industri:      

Pamayaran & Pangiriman:

Jumlah Pesanan Minimum: 200 TAS
Harga (usd): $1
Rincian bungkusan: Bungkusan ékspor normal
Kamampuhan suplai: 8TON/DAY
Pangiriman Port: Qingdao/Shanghai/Ningbo

 

rinci gancang:

Ukuran produk: 5 inci / 10 inci / 12 inci / 18 inci / 36 inci

Jenis: balon buleud

Beurat: 1g/1.5g/2.2g/2.8g/3.2g/9.5g/35g

Laju ngurangan: ± 0.1g

Fitur: 100% lateks alam

Warna: 16 warna sayogi

Bahan: 100% lateks alam

Catetan Husus:
Balon lateks kedah nyobian ngahindarkeun objék anu seukeut, taneuh najis, sinar panonpoé langsung sareng ékstrusi kaleuleuwihan, anu bakal gampang ngarusak sareng ngabubarkeun lapisan. Kusabab ékspansi termal sareng kontraksi gas, balon lateks henteu kedah digedékeun dina usum panas atanapi nalika suhu naék. Teuing pinuh, ambéh teu peupeus.

 

 


balon hélium balon pihak balon custom balon lateks balon krom balon lateks logam dicitak balon lateks balon latex mutiara grosir balon hélium xpress borongan balon custom