• banner1
 • banner1
 • banner1
 • Богати бои

  Различни бои и дезени, додаваат боја и атмосфера на сцената.
  Прочитај повеќе
 • Привлекување внимание

  Многу ефикасен за публицитет, рекламирање или привлекување клиенти.
  Прочитај повеќе
 • Донеси радост

  Балоните се многу популарни во детските игри, забави или прослави
  Прочитај повеќе
 • Создадете романтична атмосфера

  Балоните може да се користат за украсување романтични прилики, како што се предлози за брак, прославување годишнини, свадби итн.
  Прочитај повеќе
 • Испрати порака

  Текст или слики може да се печатат и може да се користат за пренесување информации.
  Прочитај повеќе

Лоциран во зоната за национална економски развој Шујанг, градот Сучиан, провинцијата Џиангсу, Кина, на површина од 12.513 квадратни метри, Haorun (Jiangsu) Toys and Gifts Co., Ltd. е домашен производител на балони од латекс, фокусирајќи се на R&D, производство и продажба на сите видови балони од латекс.

 • #
 • #
 • #
 • #
 • #