Printing Balon Pabrik Custom Balon Custom Round Heart Printing Balon Grosir Custom Logo

Katrangan singkat:

· 100% lateks alam

· Biasane digunakake ingdekorasi pesta, kayataulang tahun, baby shower, festival, upacara, pernikahan lan bukaan toko

· Macem-macem wujud lan warna bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

· moq: 200tas

 

Detail Produk

Panggonan Asal China
Jeneng merek UN.UW

Sertifikasi SGS en71, ASTM

 


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Jeneng produk: Balon metalik Kapasitas: 8 ton / dina
warna: Customized Logo: Minangka Desain Panjenengan
Dianggo: dekorasi Asal: Provinsi Jiangsu
Panggunaan industri:      

Pembayaran & Pengiriman:

Pesanan Minimal: 200 TAS
Rega (usd): $1
Rincian kemasan: Kemasan ekspor normal
Kapabilitas sumber: 8TON / DAY
Port Pengiriman: Qingdao/Shanghai/Ningbo

 

Rincian cepet:

Ukuran produk: 5 inch/10 inch/12 inch/18 inch/36 inch

Tipe : Balon Bulat

Bobot: 1g/1.5g/2.2g/2.8g/3.2g/9.5g/35g

Tingkat Discharge: ± 0.1g

Fitur: 100% lateks alami

Werna: 16 warna kasedhiya

Bahan : 100% natural lateks

Cathetan khusus:
Balon lateks kudu ngindhari obyek sing cetha, lemah sing najis, sinar srengenge langsung lan ekstrusi sing gedhe banget, sing bakal gampang ngrusak lan bledosan bal. Amarga ekspansi termal lan kontraksi gas, balon lateks ora kena dikembangake nalika musim panas utawa nalika suhu mundhak. Kebak banget, supaya ora bledosan.

 

 


balon helium balon pesta balon adat balon lateks balon krom balon lateks metalik balon lateks sing dicithak balon lateks mutiara Grosir balon helium xpress Grosir balon custom