• banner1
  • banner1
  • banner1
  • werna sugih

    Macem-macem warna lan pola, nambah warna lan swasana ing pemandangan.
    Waca liyane
  • Manungsa waé

    Efektif banget kanggo publisitas, pariwara, utawa narik kawigaten para pelanggan.
    Waca liyane
  • Nggawa bungah

    Balon populer banget ing dolanan bocah, pesta utawa perayaan
    Waca liyane
  • Nggawe Suasana Romantis

    Balon bisa digunakake kanggo dekorasi acara romantis, kayata proposal nikah, ngrayakake ulang taun, pernikahan, lsp.
    Waca liyane
  • Kirim pesen

    Teks utawa gambar bisa dicithak lan bisa digunakake kanggo ngirim informasi.
    Waca liyane

Dumunung ing Zona Pembangunan Ekonomi Nasional Shuyang, Kutha Suqian, Provinsi Jiangsu, China, kanthi area 12,513 meter persegi, Haorun (Jiangsu) Toys and Gifts Co., Ltd. minangka produsen balon lateks domestik, fokus ing R&D, manufaktur lan dodolan kabeh jinis balon lateks.

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #